Huidverbetering

Via huidverbetering – of ook wel skinrejuvenation – kunt u uw huid weer laten stralen!

Bestrijding van acné

De oorzaak van acné wordt toegekend aan bacteriën, dode huidcellen, cel ophopingen, de hormoonhuishouding en genetische eigenschappen. Te actieve talgklieren veroorzaken ontstekingen aan de huid. De IPL acné behandeling veroorzaakt een reactie die de acné bacteriën op de huid vernietigd. Door de lichtenergie op de huid uit het IPL apparaat (omzetting naar warmte) wordt acnébacterie vernietigd.

Resultaat

Het duurt twee tot drie weken voor het resultaat zichtbaar. De ontstekingen nemen dan ook af. Ook de roodheid die veroorzaakt wordt door de acné wordt zichtbaar minder. Voor een goed resultaat heeft u 6 – 8 behandelingen nodig één keer per week.

Bestrijding van couperose, berkenrijs op benen

Veel mensen hebben er last van: couperose, ontsierende rode adertjes in het gezicht. IPL is uitermate geschikt om de adertjes te doen verdwijnen zodat de huid er egaal en rustig uitziet.
De rode bloedcellen in de adertjes absorberen het licht van 530 nanometer uit de behandelkop dat vervolgens naar de wanden van de vaatjes wordt geleid. De lichtenergie wordt omgezet in warmte waarna de couperose na verloop van tijd verdwijnt.
> Voor een goed resultaat heeft u 3 – 6 behandelingen nodig, eenmaal per drie weken.

adertjes 1 adertjes 2

Bestrijding van hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker en oudersdomsvlekken

Pigmentvlekken zijn een gevolg van een ophoping van pigment (melanine) en zijn in het algemeen goed te behandelen. Door de behandelingen halen we het pigment wat dieper in de huid gelegen is naar boven. Na de eerste 2 a 3 behandelingen wordt de pigmentvlek dan ook donkerder. Er zullen kleine korstjes ontstaan doordat de huid het overschot aan pigment van zich af gaat stoten. Na enkele behandelingen verdwijnt de pigmentvlek en ziet u een veel lichtere/roze huid.
> Voor een goed resultaat heeft u 2 – 4 behandelingen nodig, eenmaal per drie weken.

Meer informatie over huidverbetering