Meteen naar de inhoud
Home » Contact » Gezondheidscheck voor klanten: Veilig werken bij contactberoepen

Gezondheidscheck voor klanten: Veilig werken bij contactberoepen

Medewerkers in contactberoepen moeten zo veilig mogelijk kunnen werken en ook moet het voor klanten veilig zijn. Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID­19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten ben ik verplicht om klanten deze gezondheidscheck te laten doen

Vragen voor de klant

Beantwoord onderstaande vragen:

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je  korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

De klant mag alleen komen als op alle bovenstaande vragen NEE is beantwoord. Dan kan er een afspraak worden gemaakt, anders niet.