Meteen naar de inhoud
Home » Huidverbetering

Huidverbetering

Via huidverbetering kunt u uw huid weer laten stralen! Dit noemen we ook wel skinrejuvenation.

Bestrijding van acné

Acné ontstaat door verschillende dingen: Bacteriën, dode huidcellen, cel ophopingen, de hormoonhuishouding en genetische eigenschappen. Te actieve talgklieren veroorzaken ontstekingen aan de huid. De IPL acné behandeling helpt hierbij. Dit komt door de lichtenergie (warmte) op de huid uit het IPL apparaat. Zo zorgt deze behandeling dat de acné-bacteriën op de huid verdwijnen.

Resultaat

Na 2-3 weken is het resultaat zichtbaar. De ontstekingen nemen dan af. De roodheid die acné veroorzaakt is minder zichtbaar.
» Voor een goed resultaat zijn 6-8 behandelingen nodig, één keer per week.

Bestrijding van couperose, berkenrijs op benen

Veel mensen hebben er last van: couperose, ontsierende rode adertjes in het gezicht. IPL is uitermate geschikt om de adertjes te doen verdwijnen zodat de huid er egaal en rustig uitziet.
De rode bloedcellen in de adertjes absorberen het licht van 530 nanometer uit de behandelkop. Vervolgens gaat dit naar de wanden van de vaatjes. De lichtenergie wordt omgezet in warmte. Daarna verdwijnt de couperose na verloop van tijd.
» Voor een goed resultaat zijn 3 – 6 behandelingen nodig, eenmaal per drie weken.

adertjes 1 adertjes 2

Bestrijding van hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker en oudersdomsvlekken

Pigmentvlekken zijn een gevolg van een ophoping van pigment (melanine). Dit is over het algemeen goed te behandelen. Door de behandelingen halen we het diepergelegen pigment in de huid naar boven. Na de eerste 2-3 behandelingen wordt de pigmentvlek donkerder. Vervolgens ontstaan er kleine korstjes. Dit komt omdat de huid het overschot aan pigment van zich afstoot. Na enkele behandelingen verdwijnt de pigmentvlek. Dan ziet u een veel lichtere/roze huid.
» Voor een goed resultaat zijn 2 – 4 behandelingen nodig, eenmaal per drie weken.

Meer informatie over huidverbetering