Huidverjonging

Wat is precies huidverjonging? Wie wil er geen verjonging van de huid? Deze vorm van rimpelbehandeling is geschikt voor fijne rimpeltjes, grove poriën en verslapte huid.

Opbouw van de huid

De huid ontleent haar stevigheid aan de collageenvezels. Als men ouder wordt, neemt het collageen in de huid af. Daardoor gaat de huid verslappen. IPL flitslicht stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid. De huid krijgt zo haar stevigheid weer terug. Het volledige gezicht kan met de IPL behandeld worden. Dit is meest natuurlijke manier van huidverjonging. De huid doet het helemaal zelf!

Gerichte behandeling van huidverjonging

Je kunt ervoor kiezen om het hele gezicht te behandelen. Ook kunnen specifieke zones en rimpels behandeld worden. Met een gerichte IPL behandeling worden rimpeldieptes verkleind. Sommige lijntjes verdwijnen zelfs helemaal. Rimpels verminderen dus. Ook hier zorgt de huid zelf voor het herstel en verbetering.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen van huidverjonging is afhankelijk van het gewenste resultaat. Voor het oppervlakkige rimpels en lijntjes bij de rijpere huid zijn meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt van verschillend factoren af. Uiteraard is dit hoofdzakelijk afhankelijk van de celregeneratie van de huid. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. Dit gebeurt in een kuur van 1 behandeling per week.

Resultaten huidverjonging

Hieronder ziet u een afbeelding van voor en na de behandeling.
huidverjonging rimpeltje voor huidverjonging rimpeltjes na