Meteen naar de inhoud
Home » Huidverjonging

Huidverjonging

Wat is precies huidverjonging? Wie wil er geen verjonging van de huid? Deze behandeling kan bij fijne rimpeltjes, grove poriën en verslapte huid.

Opbouw van de huid

De huid ontleent haar stevigheid aan de collageenvezels. Bij het verouderen, neemt het collageen in de huid af. Daardoor gaat de huid verslappen. IPL flitslicht stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid. Vervolgens krijgt de huid haar stevigheid weer terug. Je kunt het volledige gezicht met de IPL behandelen. Dit is meest natuurlijke manier van huidverjonging. De huid doet het helemaal zelf!

Gerichte behandeling van huidverjonging

Je kunt ervoor kiezen om het hele gezicht te behandelen. Ook kunnen specifieke zones en rimpels behandeld worden. Door een gerichte IPL behandeling verkleinen rimpeldieptes. Vervolgens verdwijnen sommige lijntjes zelfs helemaal. Dus rimpels verminderen. Hierna zorgt de huid ook hier zelf voor het herstel en verbetering.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen van huidverjonging is afhankelijk van het gewenste resultaat. Voor het oppervlakkige rimpels en lijntjes bij de rijpere huid zijn meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen hangt af van verschillend factoren. Uiteraard is dit vooral afhankelijk van de celregeneratie van de huid. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig. Dit gebeurt in een kuur van 1 behandeling per week.

Resultaten huidverjonging

huidverjonging rimpeltje voor
huidverjonging rimpeltjes na

Hieronder ziet u een afbeelding van voor en na de behandeling.